beroozresan

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی - کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery - رمان - خرید رمان - انسان خردمند - انسان خداگونه - کتاب خوب - ارسال رایگان کتاب - خرید کتاب پزشکی - خرید کتاب شعر - خرید کتاب کودک و نوجوان - خرید کتاب زبان - خرید کتاب ادبیات -گاج - نشر الگو - قلمچی -

خواص برنج قهوه ای ارگانیک

شنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۷ ب.ظ

اندونزی سومین تولید کننده برنج در جهان است، با این حال ما در PMA تنها با کشاورزان ارگانیک در جاوا که در صدد صدور گواهینامه بین المللی ملی و بین المللی است، همکاری می کنیم. یکی از اهداف ما این است که به کشاورزان و کشور کمک کنیم تا خودمختاری را به دست آورند و از آن عبور کنند تا بتوانند برنج را برای صادرات افزایش دهند.

برنج ارگانیک


ما با وزارت زراعت اندونزیایی که از صدور گواهینامه ارگانیک حمایت می کنیم، و همچنین با VECO اندونزی، بخشی از یک سازمان بین المللی غیر دولتی مستقر در بلژیک، که در توسعه، آموزش و ارائه امکانات برای کشاورزان محلی کمک می کند، همکاری می کند.


اگرچه غذای اصلی غذای اصلی در آسیا برای هزاران سال است، برنج سفید ارگانیک نیز در غرب به عنوان یک جایگزین سالم برای گندم به عنوان یک جایگزین سالم برای گندم به عنوان افزایش آگاهی و نیاز به کربوهیدرات بدون گلوتن افزایش یافته است.


برنج قهوه ای

ما چندین نوع از برنج آلی مانند پودان آروماتیک، برنج قهوه ای ارگانیک و برنج سیاه تولید می کنیم. همانطور که نام آن اعلام شده است، Pandan Aromatic نوعی از برنج سفید است که مشهور به رایحه پاندانایی است که شبیه پاندان (Screwpine) است که به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذاهای آسیایی جنوب شرقی مورد استفاده قرار می گیرد. برنج قهوه ای و سیاه دارای گلوکز کمتر و فیبر بیشتری نسبت به برنج سفید دارد، بنابراین بافت آنها را به عنوان طعم و مزه سفید نیست، اما دارای عطر و بوی دلپذیر هستند و همچنین دارای ویتامین ها، مواد معدنی، اسید آمینه و آنتی اکسیدان ها هستند.


همانند سایر محصولات آلی ما، برنج ما با روش های کشاورزی پایدار بدون آفت کش ها و کودهای مصنوعی رشد می کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی