انواع گوشت
گوشت در میان یکی از مهمترین ماده غذایی مغذی و مورد علاقه توده ها قرار دارد که این امر در تحقق بیشتر نیازهای بدن آنها کمک می کند. این یک نقش اساسی در تکامل انسان داشته است و یک ماده ضروری یک رژیم غذایی مناسب و متعادل است. منبع خوبی از پروتئین ، روی ، آهن ، سلنیوم و فسفر است که به دنبال آن ویتامین های A و B ویتامین های پیچیده ای قرار دارند.
مقدار متوسط پروتئین گوشت حدود 23٪ است که با توجه به نوع منبع گوشت قرمز از مقدار بالاتر تا پایین تر متغیر است. با توجه به میزان مصرف آن ، چربی گوشت و مشخصات اسیدهای چرب آن نگران کننده است ، اما مصرف متوسط آن همیشه توسط پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می شود تا زندگی سالم داشته باشد. میزان چربی لاشه حیوانات بین 8 تا 20 درصد است. صفات کیفیت گوشت به همراه ترکیب غذایی آن به نوع نژاد حیوانات ، منبع تغذیه (غلات ، مراتع و چمن) ، ژنتیکی تکنیک های حیوانی و پس از مرگ بستگی دارد. در این فصل به طور عمده به جنبه های مختلف مواد تشکیل دهنده مواد مغذی گوشت از جمله پروتئین ها و اسیدهای آمینه ضروری ، چربی ها و اسیدهای چرب ، کربوهیدرات ها ، ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فواید آنها برای سلامتی انسان پرداخته می شود.
- ۹۸/۰۶/۱۱