گوشت
در حالیکه روند فعلی همه چیز در مورد وگان است، ایده خوردن گوشت (به لطف داستان های ترسناک گوشت قرمز) به سرعت کاهش می یابد. اکثر مردم سبزی ها و میوه ها را در هنگام نیاز به تغذیه روزانه خود در نظر می گیرند و در عین حال فکر می کنند که پروتئین گیاه بهتر از پروتئین حیوانی (و ایمن تر) است.
همانطور که این درست نیست، در اینجا یک لیست از مزایای سلامت خوردن گوشت است که همه آنها به انجام وظایف متابولیک حیاتی کمک می کند اما همچنین یک مقدار زیادی از انرژی را نیز تامین می کند:
مزیت گوشت دارای مقدار زیادی پروتئین است، این می تواند برای بدن مفید باشد زیرا نیاز به پروتئین برای بدن مهم است. از آنجاییکه پروتئین به منظور بهبود سلامت و رفاه کلی بدن انسان است، مزایای دیگری همچون تعمیر و ساخت بافت های بدن و همچنین تولید آنتی بادی هایی است که بدن را از عفونت ها محافظت می کند، بنابراین تقویت سیستم ایمنی بدن همچنین. مهمتر از همه اینکه گوشت حاوی تمام اسید آمینه ضروری است، قطعا به عنوان یکی از بهترین منابع پروتئین شناخته می شود.
مزایای سلامتی سلامت گوشت عبارتند از: جلوگیری از کم خونی، حمایت از حاملگی، حفظ سلامت قلب و عروق، حمایت از سلامت روانشناختی، درمان بی خوابی، تعویق مکرر آب مروارید، تعادل کلسترول، درمان ریکی، تقویت عضلات، ارائه انرژی و حفظ پوست سالم.
گوشت چیست؟
گوشت با بافت عضله حیوان ساخته شده است. این حاوی پروتئین، آب، چربی، کربوهیدرات ها و سایر مواد مغذی ضروری است. شما می توانید گوشت قرمز از حیوانات مختلف مانند گاو، گاو، خوک، بز و غیره را دریافت کنید. علاوه بر این، تقریبا تمام قسمت های این حیوانات خوراکی هستند و دارای طیف وسیعی از مواد مغذی هستند.