خرما
خرما بهترین ماده ی مغذی برای ماه رمضان
خرما، اغلب به سادگی به عنوان "خرما" به عنوان بهترین ماده مغذی در ماه مبارک رمضان نامیده می شود، میوه ای شیرین شیرین است که به نظر می رسد از منطقه خاورمیانه است.
درخت خرما میوه، که بر روی آن میوه ها رشد می کند، دارای یک ظاهر گرمسیری و شگفت آور است - یک درخت تنها صدها کیلو میوه در سال تولید می کند.
مردم معمولا میوه ها را در شکل تازه و خشک می خورند.
به طور مشخص،انواع خرما یکی از شیرین ترین انواع میوه در دسترس است و دارای محتوای قند فوق العاده بالا هستند.
در این یادداشت، شکل خشک شده از میوه بسیار شیرین است، بنابراین برای کسانی که در رژیم های غذایی پایین کربن هستند، ایده خوبی نیست.
در اینجا مواد مغذی هستند که چهار روز خراب هستند (15)؛
کالری: 66.5 کیلوکالری
کربوهیدرات: 72 گرم
فیبر: 6.4 گرم
شکر: 64 گرم
چربی: 0 گرم
پروتئین: 0.4 گرم
پتاسیم: 5٪ RDA
مس: 4٪ RDA
منگنز: 4٪ RDA
منیزیم: RDA 3٪
ویتامین B6: 3٪ RDA
- ۹۸/۰۱/۲۶