beroozresan

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی - کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery - رمان - خرید رمان - انسان خردمند - انسان خداگونه - کتاب خوب - ارسال رایگان کتاب - خرید کتاب پزشکی - خرید کتاب شعر - خرید کتاب کودک و نوجوان - خرید کتاب زبان - خرید کتاب ادبیات -گاج - نشر الگو - قلمچی -

انواع گوشت و انواع مختلف برش های آن

چهارشنبه, ۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۶:۰۱ ب.ظ
گوشت، گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت گوساله، بهترین نوع گوشت از ابتدای تولد انواع نژادهای گوشتی ویژه به طور توزیع شده دست می آید. گوشت گاو با کیفیت بالا دارای گوشتی نرم، مانند مخمل، ظریف، ریز، رنگ قرمز روشن و مروارید مانند است. چربی به صورت صاف، خامه ای سفید و به خوبی توزیع شده است. گوشت گاو جوان نرم و قرمز است؛ گوشت گاو بالغ دارای استخوان های سخت سفید است. رطوبت و طعم گوشت گاو با پیری بهبود می یابد؛ در یک روش رایج لاشه حدودا دو هفته در حدود 36 درجه فارنهایت (2 درجه سانتیگراد) نگه داشته می شود، باعث بهبود تغییرات فیزیکی در بافت ماهیچه ها می شود که کیفیت گوشت را افزایش می دهد.
گوشت گوساله
استانداردهای درجه بندی در کشورهای مختلف تقریبا مشابه هستند؛ یک تجارت بین المللی و بزرگ گوشت گاو  وجود دارد. در ایالات متحده، درجه بندی گوشت ها بر اساس کیفیت به صورت : درجه یک، قابل قبول، خوب، تجاری، کاربردی، برشی، و کنسروی می باشد. در مبادلات تجاری عمدتا از گاو بالغ،  ویا گوساله ها استفاده شده است.، برش، و کنسروی در محصولات فرآوری شده گوشتی استفاده می شود. گوشت گاو، که برای تولید چرم استفاده می شود، یک محصول با ارزش گوشت گاو است.
کشورهای اصلی مصرف کننده گوشت گاو در جهان (در شرایط سرانه) عبارتند از اروگوئه، آرژانتین، نیوزیلند، استرالیا و ایالات متحده. گوشت گاو نسبتا نایاب است و مخصوصا در اکثر آسیای جنوب شرقی، آفریقا و شبه قاره هند بسیار محبوب نیست. مصرف گوشت گاو توسط پیروان هندو به دلیل تقدس گاو در این دین، ممنوع است. با این وجود استفاده از گوشت گاو در غذاهای کره و ژاپن غیر معمول نیست. در Kōbe، ژاپن، در نزدیکی Ōsaka، گوشتی بسیار ارزشمند از گاو تولید شده است که به عنوان یک مکمل غذایی از آن استفاده می شود.
خرید گوشت گوساله
شیوه های قصابی بین کشورها متفاوت است و نام های مختلفی برای تکه های مختلف گوشت وجود دارد. در ایالات متحده، گوشت گاو محبوب ترین گوشت است، مقاطع صاف از مقاطع فلستر لاشه - از جمله مهم ترین تکه ها است. دنده کباب، در بریتانیا بهترین نوع گوشت نامیده شده و ارزشمند است. نوع بعدی گوشت، گوشت های آبپز هستند که در خورشت ها و  در غذاهای مخلوط استفاده شوند. گوشت گاو آب پز در برخی از غذاهای محبوب موجود است، مانند گوشت های موجود در ظرف فرانسوی به نام pot-au-feu. گوشت گاو بریده شده (یا گوشت گاو نمک سود در انگلیس) یک برش از گوشت است که در نمک غلتانده شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی