beroozresan

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی -کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery -

کتاب - خرید کتاب - خرید آنلاین کتاب - خرید اینترنتی کتاب - خرید کتاب درسی - خرید کمک درسی - خرید کتاب دانشگاهی - کتاب دانشگاهی - بانک کتاب - کمک درسی - کتاب گالری - ketab galery - ketabgallery - ketabgalery - رمان - خرید رمان - انسان خردمند - انسان خداگونه - کتاب خوب - ارسال رایگان کتاب - خرید کتاب پزشکی - خرید کتاب شعر - خرید کتاب کودک و نوجوان - خرید کتاب زبان - خرید کتاب ادبیات -گاج - نشر الگو - قلمچی -

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

گوشت در میان یکی از مهمترین ماده غذایی مغذی و مورد علاقه توده ها قرار دارد که این امر در تحقق بیشتر نیازهای بدن آنها کمک می کند. این یک نقش اساسی در تکامل انسان داشته است و یک ماده ضروری یک رژیم غذایی مناسب و متعادل است. منبع خوبی از پروتئین ، روی ، آهن ، سلنیوم و فسفر است که به دنبال آن ویتامین های A و B ویتامین های پیچیده ای قرار دارند.

گوشت

مقدار متوسط ​​پروتئین گوشت حدود 23٪ است که با توجه به نوع منبع گوشت قرمز از مقدار بالاتر تا پایین تر متغیر است. با توجه به میزان مصرف آن ، چربی گوشت و مشخصات اسیدهای چرب آن نگران کننده است ، اما مصرف متوسط ​​آن همیشه توسط پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می شود تا زندگی سالم داشته باشد. میزان چربی لاشه حیوانات بین 8 تا 20 درصد است. صفات کیفیت گوشت به همراه ترکیب غذایی آن به نوع نژاد حیوانات ، منبع تغذیه (غلات ، مراتع و چمن) ، ژنتیکی تکنیک های حیوانی و پس از مرگ بستگی دارد. در این فصل به طور عمده به جنبه های مختلف مواد تشکیل دهنده مواد مغذی گوشت از جمله پروتئین ها و اسیدهای آمینه ضروری ، چربی ها و اسیدهای چرب ، کربوهیدرات ها ، ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فواید آنها برای سلامتی انسان پرداخته می شود.